Barcelona

En zo werd het 10 februari, de dag van de reis naar Barcelona. Vroeg naar Schiphol want 07.05 uur zou het vliegtuig de lucht in gaan. Het werd iets later want door de vrieskou moest het vliegtuig naar een aparte plek om te de-icen. Dit hadden we nog niet eerder meegemaakt. Daarna vertrekken vanaf de Polderbaan. Na een voorspoedige vlucht kwamen we aan in Barcelona.

Met de trein richting stad. Het hotel lag dichtbij en de kamer was al klaar dus bagage gedropt en naar de stad om toch mijn startnummer op te halen. Daarna richting centrum.

De zaterdag hadden we een fietstour geboekt via Brood&Tomaat. Met gids Laura ruim drie uur door de nauwe straatjes gezworven. Op diverse plaatsen gestopt waarna er door Laura dingen werden verteld. Erg leuk om te doen en je komt op plaatsen waar je zelf niet gekomen zou zijn. De middag even naar Nou Camp, dat hoort er gewoon bij. 

De zondag, de dag van de halve marathon. Toch even naar het finish gebied gegaan om de sfeer te proeven. Het deed best wel even pijn om zoveel blije mensen met hun verdiende medaille's te zien. Hier besloot ik dat ik ooit terug kom om te starten!

De middag naar Parc Guell gegaan om de werken van Gaudi te bewonderen. De maandag was bestemd voor het andere Gaudi werk: De Sagrada Familia. Wat een fantastisch kunstwerk. Nog niet af maar wat een magnifieke ideeën had deze man.

De dinsdag was de dag van de terugreis. De zon scheen uitbundig en dus werd het een afscheid van de stad zoals het hoort. Met het zonnetje ziet alles er nog beter uit.

De rest van de week was voor de laatste dagen van de opleiding. Woensdag de 22e staat het examen op de agenda.

En dan het goede nieuws: vandaag 2 kilometer hard gelopen. Dit ook omdat ik aangesloten was op een kastje wat een 48-urig ECG maakte. De uitslag van dit onderzoek heb ik 27 februari.

Reactie schrijven

Commentaren: 0